Vijesti

Izbor Edina Džeke su Ovako i Perfetta

24.10.2018. | admin

Edin Džeko i "Ovako" predstavljaju brend i proizvod Perfetta, koji je za kratko vrijeme postao jedan od omiljenih mesnih delicija u vidu kokošije paštete. Nakon Edina Dervišhalidovića – Merlina, najveće muzičke zvijezde u regionu i Edin Džeko je svojom svjetskom klasom stao iza ovog proizvoda, a sve to propraćeno samouvjernom tvrdnjom iz Ovako da su napravili savršenu paštetu.

Nakon što su dva BH giganta stala iza ovog brenda, te nakon tvrdnji koje dolaze iz Ovako, nema razloga da i mi ne stanemo iza ovog BH brenda i budemo ponosni jer se u našoj državi prave vrhunski proizvodi.

Zanimljiva i simpatična reklama sa Edinom koji kao vrhunski kuhar priprema jelo, na tečnom talijanskom nas poziva da probamo proizvod čije ime na talijanskom znači savršena. Svi znamo da je Italija zemlja dobrih jela, zašto ne probati i Perfettu. Andiamo ragazzi.

Reklamu pogledajte ovdje.

Možemo konstatovati da je jedina žalost što naša država nema mogućnost izvoza u zemlje EU, jer smo sigurni da bi Romini navijači dali šansu njihovom bombarderu i proizvodu koji predstavlja. Grande Edin!

Pašteta
je zdrava

Pašteta Ovako

Činjenice o pašteti koje sigurno niste znali.

više »

Brinemo
za okoliš

Brinemo o prirodi


Dio smo prirode i to uvažavamo i u procesu proizvodnje..

više »